A Pünkösdi Zarándoklat csodája

III. Pünkösdi Zarándoklat

 

iii 200601 200Amikor a 2019-es Zarándoklaton elindultam, azért imádkoztam, és ajánlottam fel a zarándoklatomat, hogy a lányunknak (férjem lányának) és a fiunk barátnőjének (az én fiam) mihamarabb legyen babájuk. Amikor a békéssámsoni templomba léptem, elállt a szavam, nem akartam hinni a szememnek, mivel a templom ajtóval szembeni falon Szűz Mária és Szent Erzsébet látható várandós állapotban. Akkor , ott én tudtam, hogy ez a két lány egyszerre lesz várandós. A képet lefotóztam és vártam az alkalmat, hogy ezt meg is mutassam a családomnak. Ez év első hétvégéjén, jöttek hozzánk Gabrielláék (lányunk) és bejelentették, hogy hamarosan baba érkezik a családba. Ezután már tudtam, hogy a fiaméknál is gyermekáldás várható, amire a következő vasárnap rá is kérdeztem. Igazam lett!!! Ekkor küldtem el az egész családnak ezt a bizonyos fotót, amit a templomban készítettem és most veled is megosztok. És hogy érzékeltessem , hogy mennyire közeli szülés várható, Gabriella szeptember 10.-re van kiírva Jenni pedig szeptember 12.-re.

A közeljövőben tervezek egy közös fotót készíteni a két lányról, ugyan abban a pozícióban, ahogy Szűz Mária és Szent Erzsébet áll a képen, sőt lehet, hogy elmegyünk a templomba és ott fotózom le őket. (amennyiben lesz rá mód)

Másik történetem, ami szintén Zarándokúthoz köthető és ennek megírására is ígéretet tettem:

2015 szeptember 17.-én indultunk el a férjemmel a Magyarországi Szent Jakab úton, Budapestről Lébényig. Az ezen az úton eltöltött 8 nap és 220 km alatt azon imádkoztam, hogy legyen végre unokám, mivel a lányomék előtte augusztusban házasodtak össze és tudtam, hogy szeretnének babát. Október 23.-án jöttek hozzánk és bejelentették, hogy úton van Bíborka. Ez arra enged következtetni, hogy abban az időszakban fogant, amikor mi zarándokoltunk. 2016.06.22.-én egészségesen megérkezett.

Amikor 2017. május 22.-én ismét elindultunk, ezúttal Esztergomtól Pécsig a Mária Zarándokutat jártuk be, Noémi lányom mondta, hogy most már imádkozhatok , hogy Bíborkának legyen kis testvére. Mivel ez az út már 365 km volt és 13 napig tartott, már két baba érkezett egyszerre 2018.04.11.-én ikrek születtek. Bejke és Kende egészségesen, időben látták meg a napvilágot!

Nos ennyi az én zarándoklataim története.

Remélem, jövőre is be tudok számolni az idei Pünkösdi Zarándoklat csodáiról!

Üdvözlettel és a legközelebbi zarándoklaton való találkozás reményében :

Lantos Erika

 

A túráról készült képek...

OrosCafe cikk: Mégis lesz pünkösdi zarándoklat

OrosCafe cikk: Reggel hatkor útrakeltek...

Bejelentkezés